FARMASI Time Locker fiksator

ožujka 25, 2017


Fiksator mi je ušao u gotovo svakodnevnu rutinu šminkanja i posebno sam se razveselila vidjevši time Locker u Farmasi paketu (unboxing pogledaj OVDJE!). Odmah sam ga počela koristiti, a danas Vam donosim i recenziju. Sve detalje saznajte daljnjim čitanjem.

Fiksator dolazi u bijeloj plastičnoj bočici. Izgleda vrlo jednostavno, a pumpica mu odlično funkcionira. Lako se stišće i lijepo raspršuje. Mlaz koji izlazi je širok i lagan. Na ambalaži se nalaze osnovne informacije o proizvodu i sastav.


ŠTO MORATE ZNATI O FIKSATORIMA?
Nijedan fiksator neće pomoći ako koristite neodgovarajuće proizvode za lice (npr. krivu bazu i puder). U pravilu, s odgovarajućim proizvodima oni Vam ni nisu potrebni, ali produžuju trajanje proizvoda tj. makeup-a. Također, nijedan fiksator neće djelovati ako ga koristite u jako malim količinama. Lice Vam mora biti kao rosa (otprilike 4 pritiska pumpice) tj. na njemu morate vidjeti sitne kapljice. Kako bi se kapljice ljepše sjedinile s kožom, utapkajte ih s beauty blenderom. Utapkavanjem, cijeli makeup dolazi na višu razinu. Svi praškasti proizvodi se stope i izgledaju kao cjelina. Ova tehnika se najčešće primjenjuje s MAC-ovim Fix+, ali ja ju koristim uz sve fiksatore i vjerujte, djeluje! Nije ih poželjno koristiti svaki dan jer mogu isušiti kožu (većina ih sadrži alkohol). Prije upotrebe ih obavezno promućkajte. Pri nanošenju, fiksatore držite 20-25cm udaljene od lica, zatvorite oči i podignite obrve. Špricajte u smjeru kazaljke na satu i završite na nosu.

Farmasi Make up time LOCKER - brzo se suši/fiksira (otprilike minutu), ne zateže kožu i ne ostavlja flekice. Lijepo se stapa s kožom. Ima laganu formulu koja se ne lijepi, ne pecka i ne nadražuje kožu. U mirisu mu se osjeti alkohol (zadržava se kratko na licu) te nije za svakodnevnu upotrebu jer sadrži alkohol. Trajanje šminke produžuje za cca sat vremena. Možete ga koristiti i nekoliko puta u danu. Sviđa mi se što trenutno osvježi i lijepo se stapa s ostalim proizvodima. Na ambalaži piše da je za sve tipove kože, nisam isprobala na masnoj i ne znam kako bi se na istoj ponašao (ne matira, ali isto tako ne sadrži ulja).

SASTAV:
Aqua, Butylene Glycol, Alcohol Denat., PVP, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine.

Količina: 115ml
Cijena: 30kn
Rok trajaja: 12 mjeseci
Proizvod je dostupan u Farmasi katalozima, a možete ga naručiti preko Farmasi lady iz svog grada.

Koristite li fiksatore? Kakva su Vaša iskustva?

*PR

You Might Also Like

3 komentari

  1. Do sad nisam koristila niti jedan fiksator, nekak nemam potrebu za njima. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma moraš isprobat barem jedan! :D
      Valja ih nekad imat. ;)

      Izbriši
  2. Narucila ga za kcer,ona je vrlo zadovoljna, tek nedavno ga koristila za sebe, sve pohvale, definitivno ga narucujem i sebi.

    OdgovoriIzbriši